Kuka minä olen?

Olen 40-vuotias syntyperäinen hattulalainen. Koulutukseltani olen diplomi-insinööri aineenopettajan pätevyydellä vahvistettuna. Työkokemusta matemaattisten aineiden opettamisesta on ehtinyt kertyä yhteensä lähes 15 vuotta Parolan yhteiskoulussa ja lukiossa.

Perheeseeni kuuluvat vaimo sekä kolme poikaa, joista vanhin on yhdeksän ja nuorin täyttää pian viisi vuotta. Lasten kautta minulle on avautunut ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia myös toisenlaista näkökulmaa yhteiskuntaan koti-isän roolissa. Olinkin vuosina 2013 – 2019 yhteensä yli kaksi vuotta hoitovapaalla.

Aloitin kesällä 2017 urakkani Hattulan kunnanvaltuutettuna. Olen seurannut pitkään käytännön arkea Hattulassa niin työntekijänä, veronmaksajana kuin isänä – ja nyt viimeisten vuosien ajan siis myös poliittisena päättäjänä. Hattula on varsin hyvä kunta asua ja elää, mutta siitä huolimatta monessa asiassa etenkin toimintakulttuurin puolella olisi edelleen parantamisen varaa.