Nimiä papereissa

Olin aikeissa kirjoittaa synkän valitusvirren, jossa haukutaan lyttyyn suomalainen puolueita suosiva näennäisdemokratia. Kesken kirjoittamisen tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin. Miksi vaivautua synkistelemään – ajatellaan positiivisesti. Me olemme nyt jo omalta osaltamme nujertaneet systeemin. ?


Tästä rakentui lopulta siis enemmänkin ilmoitusluontoinen blogipostaus. Siispä täten ilmoitan – Huomisen Hattulalla on tällä hetkellä neljä varmistunutta ehdokasta kevään vaaleissa. Riittävä määrä kuntalaisten nimiä on papereissa valmiina luovutettavaksi keskusvaalilautakunnalle. Tulemme tarjoamaan sitoutumattoman vaihtoehdon puoluepoliittisten ehdokaslistojen rinnalle. Saa äänestää. ?


Samassa yhteydessä on ihan pakko mainostaa myös verkosta löytyvää vaalislogangeneraattoria. Sieltä nimittäin pulpahtelee ulos kerta toisensa jälkeen parempia Huomisen Hattulalle sopivia tunnuslauseita:

”Pettymysten jälkeen paras valinta.”

Huomenna asiat voivat olla paremmin.

”Vähemmän tyhjiä lupauksia.”

”Politiikka on rikki. Erikeeperiä saatana.”

”Sairauteen on lääke. Huominen.”


PS: Lisää ehdokkaita mahtuu edelleen mukaan. Jos olet kiinnostunut vaikuttamisesta, mutta et halua sitoutua mihinkään ideologiaan, silloin Huomisen Hattula on sinulle juuri oikea paikka. Lisätietoa ryhmästämme ja tulevan vaalikauden pääteemoista löytyy täältä.

2 ajatusta aiheesta “Nimiä papereissa”

Kommentointi on suljettu.